Путь к успеху

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа

Успешного самосовершенствования ВАМ в области товароведения непродовольственных товаров!!!!!

Структура секції   

«ТОВАРОЗНАВСТВО 

НЕПРОДОВОЛЬЧИХ  ТОВАРІВ»

у 2019-2020 навч.році

Розподіл за блоками:

БЛОК №1  «Формування довідкової інформаційної бази товарознавства непродовольчих товарів»

Мета: формування каталогу довідкового інформаційного забезпечення для вивчення товарознавства непродовольчих товарів, зокрема, формування каталогу нормативно-правових документів, інструктивних матеріалів – регламентів щодо певних товарів, певних вимог щодо контролю якості та експертизи, тестів непродовольчих товарів, результатів дослідження непродовольчих товарів, інформації про виробників, статті про товари тощо

Результат:

-  оформлення каталогу «Довідкові документи – Закони України, постанови, положення, інструкції, технічні регламенти,         перелік Інтернет-ресурсів тощо»;

-  оформлення каталогу нормативно-технічних документів;

-   оформлення каталогів по кожній групі товарів із розподілом на розділи:

            1) Ілюстративні матеріали;

            2) Схеми, таблиці, опорні лекції, конспекти;

            3) Статті, тести, дослідження якості товарів;

-    оформлення каталогу «Виробники непродовольчих товарів»

БЛОК №2   «Виготовлення наочних посібників у каб.№41  для формування фахових компетентностей»

Мета: розроблення і виготовлення нових плакатів, стендів, схем, таблиць, альбомів, планшетів, колекцій по різним групам непродовольчих товарів для забезпечення  вивчання товарознавства непродовольчих товарів

Результат:

-   виготовлення планшетів по певним групам товарів;

-      виготовлення опорних схем по певним групам товарів;

-      виготовлення альбомів по певним групам товарів;

-      оновлення наявних плакатів, альбомів та планшетів;

-      оновлення та поповнення наявних колекцій непродовольчих товарів у кабінеті №45

БЛОК №3   «Оформлення бюлетеню «Шлях до успіху – 100% товарознавець»

Мета: пошук, збір, систематизація додаткової інформації про розвиток виробництва товарів народного споживання в Україні, про зміни у правових документах, про результати роботи секції, про різні заходи у процесі навчання студенів спеціальності «Товарознавство непродовольчих товарів»

Результат:

-  підготовка та виготовлення друкованої інформації для наповнення бюлетеню «Шлях до успіху – 100% товарознавець»;

    -  оновлення інформації бюлетеню один раз на 2 тижня

План роботи секції «Товарознавство непродовольчих товарів» в 2019/2020 н.р

Керівник секції   Попова Т.В.

Засідання  1.        23.09.19.

1. Розподіл обов’язків .

2. Організація секторів роботи секції «Товарознавство непродовольчих товарів»

3. Організація підготовки проведення тижнів наук товарознавчо-комерційного напрямку

Засідання  2         15.11.19.

1. Звіт по роботі секторів секції «Товарознавство непродовольчих товарів»

2. Доповідь про пошуково-дослідну роботу на тему «Новітні технології виробництва товарів народного споживання»

3. Доповідь про пошуково-дослідну роботу на тему «Сучасні товари»

4. Організація підготовки проведення конференції-диспуту на тему «Інновації сучасних споживчих благ – ярмарок ідей»

Засідання  3.       31.01.20.

1. Звіт роботи секторів секції «Товарознавство непродовольчих товарів»

2. Доповідь про пошуково-дослідницьку роботу на тему «Успіх сучасних виробників непродовольчих товарів»

Засідання  4.       20.04.20.

1. Звіт по роботі секторів секції «Товарознавство непродовольчих товарів»

2. Доповідь про пошуково-дослідницьку роботу з товарознавства непродовольчих товарів, яку було проведено протягом навчального року

3. Доповідь про пошуково-дослідну роботу на тему «Можливості майбутніх інноваційних технологій у сфері виробництва споживчих благ»

3. Підведення підсумків роботи секції в навчальному 2019-20 навч. році

Протокол №1 засідання секції "Товарознавство непродовольчих товарів"      23.09.19.

1. Розподіл обов’язків .

2. Організація секторів роботи секції «Товарознавство непродовольчих товарів»

3. Організація підготовки проведення тижнів наук товарознавчо-комерційного напрямку

План засідання:

1. Організація секторів роботи секції «Товарознавство непродовольчих товарів»

2. Розподіл обов’язків між членами секторів секції.

3. Визначення напрямів роботи секторів та призначення відповідальних за результати проведення пошуково-дослідницької роботи.

Рішення:

1.Організувати роботу секторів по напрямкам:

  • Оформлення інформаційних плакатів:

 

  • Підбір матеріалів нормативно-правового напрямку з товарознавства

 

  • Виготовлення наочних посібників з товарознавства непрод. товарів

 

  • Оформлення бюлетень «Шлях до успіху – 100% товарознавець»

 

  • Дослідження якості та тестування непродовольчих товарів

 

  • Збір інформаційно-ілюстративного матеріалу про непродовольчі товари

 

  • Формування інформаційних каталогів по непродовольчим товарам

 

  1. Провести поточні засідання секторів
    • 15.11.19 – про підготовку до проведення тижня товарознавчо-комерційних дисциплін
    • 31.01.20 – про результати пошуково-дослідницької роботи
    • 20.04.20 – про результати пошуково-дослідницької роботи та підведення підсумків роботи секторів секції
  2. Виконану роботу секторів оформлювати у формі друкованого матеріалу окремими блоками та розміщувати у кабінеті №41 в папках відповідного інформаційного напрямку
  3. Провести звітне засідання роботи секції «Товарознавство непродовольчих товарів» 20.04.20 році

 

Поиск
Календарь
«  Июль 2025  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz