Успешного самосовершенствования ВАМ в области товароведения непродовольственных товаров!!!!!
Структура секції
«ТОВАРОЗНАВСТВО
НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ»
у 2019-2020 навч.році
Розподіл за блоками:
БЛОК №1 «Формування довідкової інформаційної бази товарознавства непродовольчих товарів»
Мета: формування каталогу довідкового інформаційного забезпечення для вивчення товарознавства непродовольчих товарів, зокрема, формування каталогу нормативно-правових документів, інструктивних матеріалів – регламентів щодо певних товарів, певних вимог щодо контролю якості та експертизи, тестів непродовольчих товарів, результатів дослідження непродовольчих товарів, інформації про виробників, статті про товари тощо
Результат:
- оформлення каталогу «Довідкові документи – Закони України, постанови, положення, інструкції, технічні регламенти, перелік Інтернет-ресурсів тощо»;
- оформлення каталогу нормативно-технічних документів;
- оформлення каталогів по кожній групі товарів із розподілом на розділи:
1) Ілюстративні матеріали;
2) Схеми, таблиці, опорні лекції, конспекти;
3) Статті, тести, дослідження якості товарів;
- оформлення каталогу «Виробники непродовольчих товарів»
БЛОК №2 «Виготовлення наочних посібників у каб.№41 для формування фахових компетентностей»
Мета: розроблення і виготовлення нових плакатів, стендів, схем, таблиць, альбомів, планшетів, колекцій по різним групам непродовольчих товарів для забезпечення вивчання товарознавства непродовольчих товарів
Результат:
- виготовлення планшетів по певним групам товарів;
- виготовлення опорних схем по певним групам товарів;
- виготовлення альбомів по певним групам товарів;
- оновлення наявних плакатів, альбомів та планшетів;
- оновлення та поповнення наявних колекцій непродовольчих товарів у кабінеті №45
БЛОК №3 «Оформлення бюлетеню «Шлях до успіху – 100% товарознавець»
Мета: пошук, збір, систематизація додаткової інформації про розвиток виробництва товарів народного споживання в Україні, про зміни у правових документах, про результати роботи секції, про різні заходи у процесі навчання студенів спеціальності «Товарознавство непродовольчих товарів»
Результат:
- підготовка та виготовлення друкованої інформації для наповнення бюлетеню «Шлях до успіху – 100% товарознавець»;
- оновлення інформації бюлетеню один раз на 2 тижня
План роботи секції «Товарознавство непродовольчих товарів» в 2019/2020 н.р
Керівник секції Попова Т.В.
Засідання 1. 23.09.19.
1. Розподіл обов’язків .
2. Організація секторів роботи секції «Товарознавство непродовольчих товарів»
3. Організація підготовки проведення тижнів наук товарознавчо-комерційного напрямку
Засідання 2 15.11.19.
1. Звіт по роботі секторів секції «Товарознавство непродовольчих товарів»
2. Доповідь про пошуково-дослідну роботу на тему «Новітні технології виробництва товарів народного споживання»
3. Доповідь про пошуково-дослідну роботу на тему «Сучасні товари»
4. Організація підготовки проведення конференції-диспуту на тему «Інновації сучасних споживчих благ – ярмарок ідей»
Засідання 3. 31.01.20.
1. Звіт роботи секторів секції «Товарознавство непродовольчих товарів»
2. Доповідь про пошуково-дослідницьку роботу на тему «Успіх сучасних виробників непродовольчих товарів»
Засідання 4. 20.04.20.
1. Звіт по роботі секторів секції «Товарознавство непродовольчих товарів»
2. Доповідь про пошуково-дослідницьку роботу з товарознавства непродовольчих товарів, яку було проведено протягом навчального року
3. Доповідь про пошуково-дослідну роботу на тему «Можливості майбутніх інноваційних технологій у сфері виробництва споживчих благ»
3. Підведення підсумків роботи секції в навчальному 2019-20 навч. році
Протокол №1 засідання секції "Товарознавство непродовольчих товарів" 23.09.19.
1. Розподіл обов’язків .
2. Організація секторів роботи секції «Товарознавство непродовольчих товарів»
3. Організація підготовки проведення тижнів наук товарознавчо-комерційного напрямку
План засідання:
1. Організація секторів роботи секції «Товарознавство непродовольчих товарів»
2. Розподіл обов’язків між членами секторів секції.
3. Визначення напрямів роботи секторів та призначення відповідальних за результати проведення пошуково-дослідницької роботи.
Рішення:
1.Організувати роботу секторів по напрямкам:
- Оформлення інформаційних плакатів:
- Підбір матеріалів нормативно-правового напрямку з товарознавства
- Виготовлення наочних посібників з товарознавства непрод. товарів
- Оформлення бюлетень «Шлях до успіху – 100% товарознавець»
- Дослідження якості та тестування непродовольчих товарів
- Збір інформаційно-ілюстративного матеріалу про непродовольчі товари
- Формування інформаційних каталогів по непродовольчим товарам
- Провести поточні засідання секторів
- 15.11.19 – про підготовку до проведення тижня товарознавчо-комерційних дисциплін
- 31.01.20 – про результати пошуково-дослідницької роботи
- 20.04.20 – про результати пошуково-дослідницької роботи та підведення підсумків роботи секторів секції
- Виконану роботу секторів оформлювати у формі друкованого матеріалу окремими блоками та розміщувати у кабінеті №41 в папках відповідного інформаційного напрямку
- Провести звітне засідання роботи секції «Товарознавство непродовольчих товарів» 20.04.20 році